• montbisanne
  • winter4
  • lessaisies
  • winter5
  • lessaisies2
  • winter3

Credits

www.alpageduduc.nl is gerealiseerd door Mirantin Websites , één van de bedrijven van Marlène Geskes.

Het bedrijven palet van Marlène Geskes bestaat uit:

Sequences ondersteunt klanten bij het verbeteren van hun dienstverlening aan klanten. ijvoorbeeld doordat er verbeteringen te behalen zijn door de communicatie met of over klanten te optimaliseren of de attitude van medewerkers te veranderen, is Sequences de partner die dit realiseert. Met name de gemeentelijke organisaties en hun dienstverlening aan burgers zijn een speerpunt. 

Sequences Public ondersteunt gemeentelijke klanten bij alle activiteiten die momenteel aan de orde zijn. Wij doen dat als adviseur of projectmanager maar ook als coach zodat de medewerkers het snel zelf van ons kunnen overnemen. Thema's waarbij wij ondersteunen zijn onder andere, de integratie van ICT-afdelingen van meerdere gemeenten, Klant Contact Centra (KCC), Implementatie van een Document Management Systeem (DMS), invoeren van een procesarchitectuur of het optimaliseren van processen, het implementeren en optimaliseren van workflows. Dit alles met de meest bekende applicaties op dit gebied zoals Decos, Corsa en Verseon, en de applicaties van VHIC, Doxis en Kofax. Wij staan voor de duurzame inzetbaarheid van eigen medewerkers waardoor wij een doordachte aanpak hebben voor kennisoverdracht. Indien gewenst doen wij activiteiten op fixed prijs basis zodat de klant vooraf weet welke resultaten tegen welke prijs worden opgeleverd.

Mirantin Websites
Ook uw wereldzaak als kleine ondernemer heeft een website nodig! Uw organisatie zoekt ondersteuning bij uw internetactiviteiten?
Alleen komt u daar zelf vaak niet aan toe. Dat komt in het "bakje": dat moet ik nog eens doen. Terwijl u wel weet hoe belangrijk het is. Immers: nieuwe klanten die u vinden via internet is altijd leuk!

Mirantin Websites helpt u met het verwezenlijken hiervan. Wij helpen u, begeleiden u met het opzetten van een (nieuwe) website en regelen ook alle technische zaken. U hoeft alleen maar na te denken over de boodschap die u wilt overbrengen, wij doen de rest.