• winter5
  • lessaisies
  • winter4
  • montbisanne
  • lessaisies2
  • winter3

Else & Koen komen wandelen

op .

009Op donderdag een beetje om het huis heen gehangen en geklust in afwachting van Koen en Else. DIe kwamen 's middags aan en waren gelijk enthousiast over huis en omgeving. Met hen naar Le dos d'ane gelopen voor een biertje en om onderweg de omgeving een beetje te laten zien.

Vrijdag met Else en Koen gaan lopen. Else had de loopschoenen van haar moeder geleend en Koen wilde vooral lekker lang lopen. Naar Le Benneton gereden en vandaar de lange route langs Mont Vores naar Le Very gelopen. Heen over de onverharde weg, onderdeel van de tour de Beaufortain en terug over de "koeienpaadjes" en de toppen van de bergen. Zodoende Else en Koen veel kunnen laten zien. Het was helder dus alle stuwmeren incl. Le Querin waren te zien. Het was een mooi tocht en na 5,5 - 6 uur weer terug bij Benneton voor een biertje. s' Avonds met Else en Koen bij "Heremetiet" wezen eten. Toen we daar zaten begon het te onweren, hagelen en enorm regenen. Dus het stof was ook weer van de Z4. Toen we terugreden was het alweer droog, maar bleef zwaar bewolkt. Het heeft die nacht nog een paar keer goed geregend, maar wij hoorden natuurlijk niets meer. 010Na de lange wandeling heerlijk geslapen allemaal.

Zaterdag was het nog steeds bewolkt maar wel droog. Toen met Else en Koen via "Le croix de St. Pierre" naar boven naar Bisanne gelopen. Dan weer in de wolken dan weer met een klein beetje uitzicht. De Mont Blanc liet zich niet zien, maar die hadden ze de dag daarvoor al uitgebreid kunnen bewonderen. Boven bij Bisanne wel buiten wat gegeten en gedronken, af en toe in de wolken (mist) af en toe in de felle zon.
's Avonds de familie Hommes uitgenodigd omdat die de volgende dag naar huis gaan, ook Martijn en Annelies (onze bovenburen uit den Haag, die naast Albert werkt) zijn geweest. Een gezellige avond.