• lessaisies2
  • winter5
  • winter4
  • winter3
  • lessaisies
  • montbisanne

Rustig weekend

op .

047Dit weekend doen we rustig aan om bij te komen van de tocht. We hebben lekker lang geslapen en eigenlijk valt het wel mee. Ik voel me wel de hele dag een beetje moe maar verder eigenlijk geen problemen, geen spierpijn niets. Als grootste inspanning heb ik vandaag de vuilnis, lege flessen en oude tijdschriften weggebracht naar de Poubelle naast Belvedère. Een eind lopen hoor, haha.
’s Middags is Mar een boek begonnen over de activiteiten die er hier in de zomer te doen zijn in en om Bisanne. Ik heb de boekhouding en de BTW aangifte gedaan. Maar verder eigenlijk lekker relaxed met af en toe wat eten of drinken in de zon op het balkon.

Zondag zijn we weer bij l’Aberu in Crest Voland gaan eten. Het was weer heerlijk. Na de lunch is Pierre nog even langs gekomen om de laatste dingen van zijn contract toe te lichten. Hij woont in Le Cernix bij Cohennoz dus dat is voor hem niet zo ver (met Pierre zijn we in gesprek over beheer van ons appartement). Relaxed terug gereden en toe we terug waren in Bisanne nog even door gereden om te kijken hoe de “Route Forestiere” heet binnendoor naar Cohennoz. Ik heb hem deze keer niet durven nemen omdat de gaten en hoogte verschillen wel wat veel zijn voor de Z4. Bij de kruising liggen enorme stapels gekapte bomen, waar natuurlijk een paar foto’s van genomen moeten worden. Daarna Mar weer aan haar boek en ik aan Aperture, het foto programma op de Apple, ik begin het “eindelijk” door te krijgen hoe dit werkt.