• lessaisies
  • lessaisies2
  • winter5
  • montbisanne
  • winter4
  • winter3

Un Maniac !

op .

028Zondag, een lekker lui dagje. Rustig opgestaan, op het balkon in de zon ontbeten. Het is al dagen mooi weer met volop zon en in het dal 30 graden en boven in de bergen een heerlijk 25 graden. Heerlijk.
Tussen de middag de Z4 gepakt en naar Crest-Voland gereden. Daar hebben we redelijk dichtbij de lift op het terras buiten zitten eten. Uitzicht op de pistes maar ook op de Mont Bisanne. Het eten was bijzonder goed, echt een aanrader daar. Naast ons zat een familielid van het restaurant. En die was duidelijk al op het feest van de wijn in Notre dame geweest. Bleef maar tegen ons aan ouwehoeren. Nadat hij weg was verontschuldigde de serveerster zich voor hem. Maar wij zeiden met een gulle zwier “ Ah, pas de problème madame”.
Daarna met de Z4 binnen door over Cohennoz rechtstreeks naar Bisanne 1500. 026Mooi klein weggetje, maar wel met veel gaten en kuilen. Voorzichtig aan dus met de Z4. In Cohennoz worden we aangehouden door een oudere man met stokbrood onder zijn arm. Vindt het zo’n mooie auto dat hij ons liet stoppen om eens even te praten. “Ah, le nouveau Z4, belle voiture ” om vervolgens tegen Mar te zeggen “ votre marie est un maniac eh” Daarna mochten we door en hebben we thuis een lekker tukje gedaan. Daarna weer op het balkon. Het is 9 uur en nog steeds 20 graden. De lucht kleurt langzaam roze rood en turqoise. Wij zitten met verlichte Mac Books lekker op het balkon te mailen.