• lessaisies2
  • montbisanne
  • winter4
  • winter3
  • lessaisies
  • winter5

Maart 2008

op .

In maart helemaal heerlijk bijna 3 weken naar Bisanne geweest. Eerst met de meiden. Clau, Caar, Gwen, Mo en Simone, het was echt een feest om met 6 meiden daar te zijn. Heerlijk geskied, gegeten, gedronken, gepraat en gelachen. Maar vooral lekker bijgepraat en genoten van niks te hoeven.
Daarna met Peet en de kinderen, Glenn kwam ook nog een paar dagen mee. Die allemaal weer weg toen Helga en Gert kwamen.
Eigenlijk had ik gewoon 3 vakanties in één.

Qua weer hebben we van alles gehad. Toen ik met de meiden aankwam was het vooral zonnig en lag er nog wel goede sneeuw maar buiten de pistes leek het wel of de lente al begonnen was. Toen ging het sneeuwen en meteen er achteraan regenen. Een trieste boel. Maar ondanks dat, bleef de sneeuw op de pistes goed en konden we bijna iedere dag skiën. Toen Hel en Gert en waren had het weer wat gesneeuwd en leek alles weer op een kerstkaart. Helga en ik hebben gelopen naar Benneton. In de zon en in de sneeuw, het was prachtig. Later in de week is het serieus gaan sneeuwen. Bijna een meter. De laatste dag dat Peter en ik er waren hebben we in de dikke sneeuw geskied. Er was blijkbaar geen tijd geweest om alle pistes goed te prepareren. Erg lachen in die dikke sneeuw. Nu weer thuis en ook hier sneeuwt het. We houden het nog even winters.
Eind april gaan we weer een week, ik ben benieuwd wat het dan voor weer is. Jammer want het winterseizoen zit er eigenlijk al weer op.